Homepage > Products > Njësia e TV LINA

Hapësira elegante me stil, njësia e televizorit Lina...

Sipërfaqet gjeometrike të vlerësuara në mënyrë speciale si një detaj vizual me stil në njësinë e televizorit LINA. Njësia e televizorit LINA, e cila ka dy mbajtëse murale televizori të me madhësi të ndryshme të cilat mund të përdoren në mënyrë të pavarur nga njëra tjetra, tërheq vëmendje me avantazhin që mund të rregullohen sipas nevojës.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Drru arre natyral – kombinimi i ngjyrës bezhë
 • Formë graduale gjeometrike
 • Sistme me mentesha dhe shina
 • Mbajtëse televizori me dy përmsa të ndryshme
 • Një alternativë për 2 njësi të ndryshme murale
 • Mundësia për të përdorur secilën njësi në mënyrë të pavarur
 • Doreza në ngjyrë floriri
 • Krijoni setin tuaj

  Njësia e televizorit Lina

  G: 2500 Y: 520 D: 655

  Shfleto

  Njësia e televizorit Lina

  G: 1800 Y: 370 D: 500

  Shfleto

  Njësia e televizorit Lina

  G: 1790 Y: 520 D: 655

  Shfleto

  Njësia e televizorit Lina

  G: 1600 Y: 230 D: 230

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  njsia-e-tv-lina-enza-home