Homepage > Products > Alora Pure Visco

Alora Pure Visco

KOLEKSIONI PURE TOUCH (PREKJE E DËLIRË) – KOLEKSIONI VISCO/LATEX
Open Cell Visco (me qeliza të hapura)prodhohet me materiale ekskluzive në fabrikat e vetë Yataş. Përshkueshmëria e lartë për ajrin redukton grumbullimin e tij mes trupit tuaj dhe dyshekut duke reduktuar ndjeshëm djersitjen.


Karakteristikat

Forma e trupit tuaj ruhet në kujtesën e dyshekut
Teknologjia Open Cell Visco Foam (Open Cell e Sfungjerit Visco)
Dyshekët Visco të Yataşprodhohen me sfungjer Visco me qeliza të hapura që ndihmon të ruajë formën natyrale të lakuar të shtyllës kurrizore. Këta dyshekë mbështjellin trupin tuaj më mirë dhe sigurojnë cilësi më të lartë gjumi se sa dyshekët e tjerë të ngurtë dhe kjo falë strukturës së tyre me qeliza të hapura dhe ndjeshmëri ndaj nxehtësisë dhe shtypjes.

Vetitë Teknike

Alora Pure Visco
Kthehu në fillim
alora-pure-visco-enza-home