Homepage > Products > Born Sofabed

Një ambient krejtësisht i ri për shtëpinë tuaj; Born Sofa Bed

E admiruar për funksionalitetin e saj, Born sjell ambient të veçantë për shtëpinë tuaj me pamjen e saj moderne dhe me ngjyra të ndryshme.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Modele, pëlhura dhe ngjyra të ndryshme
 • Jastëkë të ndryshëm
 • Aftësia për t’u kthyer në shtrat
 • Këmbë të gjata për të lehtësuar pastrimin
 • Përdorimi i sfungjerit 12 cm 36 DNS
 • Krijoni setin tuaj

  Divan me 3 vende

  W: 2380 H: 900 D: 800

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  born-sofabed-enza-home