Homepage > Products > Clara Sofabed

Një pamje moderne; Clara Sofa Bed

Sjell një funksionalitet dhe një tipar për ruajtje të sendeve që ju dëshironi për shtëpinë tuaj. Ajo sjell dhe elegancën që ju ëndërroni me pëlhurën dhe me krahët prej lëkure me pamje druri.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Kombinimi i pëlhurës me lëkurën
 • Modele të shumta pëlhurash dhe ngjyra të ndryshme
 • Krevat me mekanizëm të lehtë për t’u hapur
 • Zonë e gjerë dhe e rehatshme për t’u ulur
 • Lëkurë në dukje prej druri tek krahët
 • Përdorimi i sfungjerit 14 cm 36 DNS
 • Mundësi ruajtje me anë të sirtarëve
 • Këmbë të larta që mundësojnë pastrim më të lehtë
 • Krijoni setin tuaj

  Divan me 3 vende

  W: 2220 H: 900 D: 800

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  clara-sofabed-enza-home