Homepage > Products > Dhoma e gjumit Aria

Tërheqja magjike e natyrës...

Me kombinimin e detajeve të dizajnit të frymëzuara nga linjat e thjeshta dhe natyra, Dhoma e Gjumit Aria me format tërheqëse, teksturat e gjalla, kombinimet e ngjyrave që të ofrojnë qetësi, ju sjell tërheqjen e magjishme të natyrës në dhomën tuaj. Mbulesa natyrore ngjyrë arre, dizajni i dorezave të veçanta në formë gjetheje që i japnin formë pamjes, kombinohen me alternativat e shtretërve me ose pa bazë.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Sipërfaqja e mbuluar 110% me ngjyrë arre
 • Format e rrumbullakuara të dizajnit
 • Dorezat e veçanta të dizenjuara në formën e gjethes
 • Pasqyrë e tymosur në sipërfaqen e dyerve të dollapeve
 • Pasqyrë në formë rrethore që mund të përdoret mbi komedinë ose mbi tavolinën e makiazhit
 • Hapësirat e brendëshme të dollapit plot klas, që të ofrojnë mundësi magazinimi me hapësirën dhe rehatinë
 • Pjesët dekorative të bizhuterive në tavolinën e makiazhit
 • Ndriçimi LED në varëset e dollapit me derë me shinë
 • Komodinat me sistem të rrëshqitshëm vet-ndalues
 • Aplikimi i motiveteve me qepjen kapitone në kokën e shtratit
 • Alternativa e shtratit me bazë
 • Krijoni setin tuaj

  Zgarë krevati me hapësirë ruajtjeje (160x200 cm)

  W: 2300 H: 1105 D: 2454

  Shfleto

  Komodinë (për anën e majtë)

  W: 652 H: 455 D: 462

  Shfleto

  Zgarë krevati (160x200 cm)

  W: 2300 H: 1105 D: 2275

  Shfleto

  Komodinë (për anën e djathtë)

  W: 652 H: 455 D: 462

  Shfleto

  Komo me pasqyrë

  W: 1200 H: 840 D: 460

  Shfleto

  Pasqyrë

  W: 819 H: 647 D: 38

  Shfleto

  Komo me pasqyrë

  W: 1200 H: 800 D: 460

  Shfleto

  Dollap

  W: 2616 H: 2319 D: 650

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  dhoma-e-gjumit-aria-enza-home