Homepage > Products > Dhoma e gjumit Crystal

Stili vjen me dhomën e gjumit Crystal

Crystal është krijuar që dhomat të shkëlqejnë nga një dizajn i rafinuar që përfshin kombinimin e akrilikut të bardhë me nuancë të drurit të zi. Dorezat e zeza prej kromi dhe korniza prej lëkure e krevatit e disponueshme në dy ngjyra (e zezë ose e bardhë) kanë një pamje mahnitëse. Ai bën diferencën duke krijuar mundësinë për më shumë hapësirë magazinimi dhe garderobë me dyer të rrëshqitshme.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Kombinimi i akrilikut të bardhë me kuadrin e zi
 • Përdorim i materialit të akrilikut në sipërfaqet me shkëlqim, rerzistent ndaj gërvishtjeve dhe eco-friendly
 • Kornizë krevati me lëkurë të zezë ose të bardhë sipas shijes dhe me bazë
 • Ndriçim vertikal me sensorë lëvizës brenda në garderobë
 • Dy mundësi zgjedhjeje për komodinat
 • Mentesha dhe shina me një punim special
 • Krijoni setin tuaj

  Garderobë me dyer të rrëshqitshme

  W: 2602 H: 2232 D: 678

  Shfleto

  Komo e lartë me sirtarë

  W: 600 H: 1207 D: 498

  Shfleto

  Komo me sirtarë

  W: 1100 H: 759 D: 498

  Shfleto

  Komo me pasqyrë

  W: 1100 H: 600 D: 26

  Shfleto

  Komo e lartë me pasqyrë

  W: 550

  Shfleto

  Kornizë krevati me hapësirë ruajtjeje (160x200)

  W: 1800 H: 970 D: 2400

  Shfleto

  Komodinë anësore

  W: 600 H: 436 D: 498

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  dhoma-e-gjumit-crystal-enza-home