Homepage > Products > Dhoma e gjumit Infinity

Me detajet e saj funksionale; Dhoma e gjumit Infinity

Me rezistencën ndaj gërvishtjeve, sipërfaqen prej akriliku në ngjyrë gri, linjat unike dhe detajet funksionale, sjellin dizajnin më special të vitit 2014. Ju do të ndiheni ndryshe çdo mëngjes me punimin modern special dhe format e ndryshme të kornizës së krevatit.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Kombinimi ngjyrës gri të akrilikut me linjat e zeza
 • Përdorim i materialit të akrilikut në sipërfaqet me shkelqim, rezistent nga gërvishtjeve dhe eco-friendly
 • Mentesha dhe shina me një punim special
 • Pamje pëlhure brenda garderobës
 • Kabinet me 5 dyer ose i rrëshqitshëm me një hapësirë të bollshme magazinimi
 • Shtyni me dorë për të hapur kanatat në anë të krevatit dhe sirtaret e komosë
 • Garderobë me një hapësirë të madhe magazinimi, sektori i aksesorëve dhe pantallonave
 • Ndriçim LED me sensorë lëvizës brenda garderobës
 • Korniza e krevatit me një punim special prej lëkure dhe cope (opsionale)
 • Krijoni setin tuaj

  Garderobë me dyer të rrëshqitshme

  W: 2600 H: 2236 D: 680

  Shfleto

  Kabinet me 5 dyer

  W: 2465 H: 2206 D: 610

  Shfleto

  Komodinë anësore

  W: 550 H: 450 D: 475

  Shfleto

  Komo me sirtarë

  W: 1100 H: 750 D: 475

  Shfleto

  Komo me pasqyrë

  W: 1100 H: 23 D: 450

  Shfleto

  Kornizë krevati (160x200)

  W: 2430 H: 1100 D: 2300

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  dhoma-e-gjumit-infinity-enza-home