Homepage > Products > Dhoma e gjumit Lina

Ndikimi i fortë i drurit natyror... Dhoma e gjumit Lina

Dhoma e gjumit LINA, e cila kombinon efektin e fuqishëm të drurit natyror me një ndjenjë të përkatësisë me detajet elegante të dizajnit modern zbulon një funksionalitet të rafinuar me kabinetin e saj me rrëshqitje me detaje të xhamit të përzier.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Kombinime të pafundme të bufeve
 • 6 masa të ndryshme për bufetë
 • Kombinim me krevat dhe pa krevat
 • Përdorimi i pasqyrave me ngjyra të çrregullta në mbulesën e bufeve
 • Ndarja e bufes në dhomëza më të vogla
 • Kabinete elegante me zona të bollshme dhe të rehatshme magazinimi
 • Module me këmbë të larta
 • Hapja e krevatit (alternative)
 • Krijoni setin tuaj

  Komodinë

  W: 550 H: 500 D: 475

  Shfleto

  Dollap rrobash (240 cm)

  W: 2344 H: 2214 D: 709

  Shfleto

  Dollap rrobash (210 cm)

  W: 2044 H: 2214 D: 709

  Shfleto

  Dollap rrobash me 5 kapakë

  W: 2200 H: 2214 D: 610

  Shfleto

  Dollap rrobash me 3 kapakë

  W: 1320 H: 2214 D: 610

  Shfleto

  Dollap rrobash me 2 kapakë

  W: 890 H: 2214 D: 610

  Shfleto

  Komo me pasqyrë

  W: 1192 H: 907 D: 500

  Shfleto

  Komo me pasqyrë

  W: 1192 H: 500 D: 78

  Shfleto

  Dollap rrobash (260 cm)

  W: 2544 H: 2214 D: 709

  Shfleto

  Krevat dopio

  W: 1670 H: 1050 D: 2235

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  dhoma-e-gjumit-lina-enza-home