Homepage > Products > Dhoma e gjumit Luce

Butësi naive nga dhoma e gjumit Luce

Dhoma e gjumit Luce me kabinete unike ngjyrë ari me doreza gjeometrike dhe dizajn naiv. Naive por me dizajn dinamik të shoqëruar nga stola të ngurtë që shfaqin hijeshi.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • 6 alternativa të ndryshme për bufe të mesme
 • Kombinim i ngjyrave kefe metalike dhe drru i vjetër
 • Ndriçim LED në sirtarë
 • Sistemin me shina të lëvizshme
 • Module kabineti me sirtar ngjyrë bronzi
 • Kabineti i pasqyrës me sipërfaqe ngjyrë bronzi
 • Kabinete elegante me zona të bollshme magazinimi
 • Një alternativë krevat-set
 • Tavolinë për makeup dhe stolë puff me kuti
 • Pasqyrë bronzi në formë gjeometrike në bufe dhe kozmetikë
 • Krijoni setin tuaj

  Garderobë me dyer të rrëshqitshme

  W: 2044 H: 2215 D: 709

  Shfleto

  Garderobë me dyer të rrëshqitshme

  W: 2344 H: 2215 D: 709

  Shfleto

  Garderobë me dyer të rrëshqitshme

  W: 2544 H: 2215 D: 709

  Shfleto

  Komodinë me 3 sirtar

  W: 954 H: 800 D: 460

  Shfleto

  Tavolinë për make-up

  W: 980 H: 480 D: 22

  Shfleto

  Komo me 5 sirtarë

  W: 524 H:1234 D: 460

  Shfleto

  Komodinë

  W: 524 H: 366 D: 460

  Shfleto

  Puf

  W: 475 H: 455 D: 475

  Shfleto

  Krevat dopio (1600x200)

  W: 1745 H: 1220 D: 2200

  Shfleto

  Garderobë me 5 kanata

  W: 2266 H: 2215 D: 608

  Shfleto

  Garderobë me 3 kanata

  W: 1358 H: 2215 D: 608

  Shfleto

  Garderobë me 2 kanata

  W: 914 H: 2215 D: 608

  Shfleto

  Tavolinë për make-up

  W: 1598 H: 800 D: 460

  Shfleto

  Krevat dopio që hapet (160x200)

  W: 1745 H: 1220 D: 2200

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  dhoma-e-gjumit-luce-enza-home