Homepage > Products > Dhoma e gjumit ORLANDO

Dhoma e gjumit ORLANDO


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • 3 madhësi të ndryshme dollapi
 • Kombinimi i ngjyrës kafe dhe derivateve të saj
 • Ndriçim LED me sensorë lëvizës tek dollapët
 • Sirtarë me shina
 • Dizajn special dhe doreza me ngjyra tek dollapët
 • Sirtarë bufeje në ngjyrë xhami
 • Pasqyrë në sipërfaqen e dollapit me rrëshqitje
 • Dollap i dekoruar me stil, me shumë hapësirë në brendësi
 • Set alternativ krevatesh
 • Tavolinë tualeti dhe pufkë
 • Tavolinë tualeti dhe pasqyrë në formën e reve
 • Krijoni setin tuaj

  Dollap me pasqyrë

  W: 2530 H: 2215 D: 674

  Shfleto

  Krevat që hapet ( 160x200 )

  W: 1700 H: 1240 D: 2230

  Shfleto

  Krevat ( 160x200 )

  W: 1700 H: 1240 D: 2230

  Shfleto

  Komodinë

  W: 604 H: 445 D: 458

  Shfleto

  Tavolinë për make-up

  W: 1200 H: 891 D: 450

  Shfleto

  Komo me 5 sirtarë

  W: 604 H: 1259 D: 458

  Shfleto

  Tavolinë për make-up

  W: 945 H: 466 D: 22

  Shfleto

  Komo me 3 sirtarë

  W: 954 H: 813 D: 458

  Shfleto

  Dollap me pasqyrë me 5 kapakë

  W: 2266 H: 2215 D: 608

  Shfleto

  Pufkë

  W: 475 H: 425 D: 475

  Shfleto

  Dollap me pasqyrë me 4 kapakë

  W: 1810 H: 2215 D: 608

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  dhoma-e-gjumit-orlando-enza-home