Homepage > Products > Dhoma e gjumit Orleon

Një dizajn minimalist; Dhoma e gjumit Orleon

Për ata që duan të gjejnë harmoninë e shkëlqyer të pasqyrës dhe drurit, dhoma e gjumit Orleon paraqet një dizajn minimalist me intensitet maksimal. Korniza dhe koka e krevatit e veshur me lëkurë, si dhe detajet e veçanta sjellin një dizajn modern për dhomën tuaj.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Kombinimi i sipërfaqes së drurit të bardhë prej lisi dhe ngyrës krem të ndritshme
 • Përdorim i materialit të akrilikut në sipërfaqet me shkelqim, rezistent ndaj gërvishtjeve dhe eco-friendly
 • Trajton produktet me drurin natyral
 • 3 opsione të ndryshme dollapësh
 • 3 module të brendshme opsionalë, sektori i aksesorëve dhe pantallonave
 • Ndriçues LED me sensorë brenda dollapit
 • Mentesha dhe shina me një punim special
 • Sistemi i garderobës me 4 ose 6 dyer
 • Korniza e krevatit me një punim special prej lëkure dhe cope (opsionale)
 • Ndriçues LED në komonë me pasqyrë
 • Krijoni setin tuaj

  Garderobë me kanate për të varur pantallonat

  Shfleto

  Shportë e lëvizshme në derën e garderobës

  Shfleto

  Garderobë me dyer të rrëshqitshme

  W: 2400 H: 2240 D: 730

  Shfleto

  Garderobë me 4 kanate

  W: 1800 H: 2240 D: 670

  Shfleto

  Garderobë me 6 kanate

  W: 2680 H: 2240 D: 670

  Shfleto

  Komo garderobe me dyer

  Shfleto

  Komo me sirtarë

  W: 1100 H: 765 D: 450

  Shfleto

  Komodinë anësore

  W: 550 H: 440 D: 450

  Shfleto

  Komo me pasqyrë

  W: 1050 H: 490 D: 50

  Shfleto

  Kornizë krevati me hapësirë ruajtjeje (160x200)

  W: 1815 H: 950 D: 2230

  Shfleto

  Kornizë krevati (160x200)

  W: 1680 H: 950 D: 2230

  Shfleto

  Kokë krevati (160 cm)

  W: 1680 H: 950 D: 180

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  dhoma-e-gjumit-orleon-enza-home