Homepage > Products > Dhoma e gjumit POLKA

Dhoma e gjumit POLKA; Harmoni e mahnitshme e bashkëkohores dhe thjeshtësisë…

Një harmoni mbreslënëse e modernes me thjeshtësinë… I shton freskinë dhomës tuaj me thjeshtësinë e së bardhës, ngohtësinë e drurit dhe pamja bashkëkohore do të ndryshojë shtëpinë tuaj falë hapësirave të mëdha të magazinimit dhe moduleve të bollshme.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Sipërfaqe me dru të bardhë
 • Kombinimi i ngjyrës së safirit të lisit
 • Dorëzat dhe këmbët me një dizajn special
 • Mentesha të kapura mirë në dyer
 • Këmbë të larta për të pastruar me lehtësi
 • 6 garderobë të ndryshme
 • Krevat me mundësi magazinimi ose jo
 • Bufe e lartë (opsionale)
 • Krijoni setin tuaj

  Garderobë me dyer të rrëshqitshme (240 cm)

  W: 2416 H: 2199 D: 680

  Shfleto

  Garderobë me dyer të rrëshqitshme (210 cm)

  W: 2116 H: 2199 D: 680

  Shfleto

  Kabinë me 5 dyer

  W: 2249 H: 2199 D: 620

  Shfleto

  Kabinë me 3 dyer

  W: 1370 H: 2199 D: 620

  Shfleto

  Kabinë me 2 dyer

  W: 939 H: 2199 D: 620

  Shfleto

  Garderobë këndi

  W: 913 H: 2199 D: 913

  Shfleto

  Kornizë krevati me hapësirë ruajtjeje (160x200)

  W: 1690 H: 1120 D: 2215

  Shfleto

  Kornizë krevati (160x200)

  W: 1690 H: 1220 D: 2215

  Shfleto

  Komodinë anësore

  W: 500 H: 485 D: 460

  Shfleto

  Komome sirtarë

  W: 500 H: 485 D: 460

  Shfleto

  Pasqyrë

  W: 1050 H: 600 D: 26

  Shfleto

  Komo e lartë me sirtarë

  W: 500 H: 1297 D: 460

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  dhoma-e-gjumit-polka-enza-home