Homepage > Products > Dhoma e gjumit Rosa

Detajet mahnitëse, format estetike...

Dhoma e Gjumit Rosa; me strukturën që të fal një kontur të thjeshtë dhe bashkëkohor, me detajet estetike, krijon për dhomën tuaj të gjumit një atmosferë relaksuese. Me pamjen e durit natyror të arrës, me pasqyrat prej bronzi që shoqërojnë dyert e dollapëve të Dhomës së Gjumit Rosa, do të shprehë një bukuri të re për çdo ditë që kalon.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Dizajni i thjeshtë dhe origjinal që do të freskojnë dhomën tuaj të gjumit
 • Ngjyra e kombinuar me ngjyrën natyrore të arrës
 • Alternativa e dollapeve me shinë dhe me kapakë
 • Moduli i komodinës tek dollapet me shinë
 • Pasqyrë bronzi në kapakët e dollapit
 • Alternativa e shtratit me bazë
 • Krijoni setin tuaj

  Dollap

  W: 2416 H: 2199 D: 680

  Shfleto

  Dollap

  W: 2116 H: 2199 D: 680

  Shfleto

  Dollap

  W: 2266 H: 2215 D: 608

  Shfleto

  Komo me pasqyrë

  W: 958 H: 959 D: 468

  Shfleto

  Komo me pasqyrë

  W: 1224 H: 785 D: 468

  Shfleto

  Komo

  W: 534 H: 1224 D: 468

  Shfleto

  Pasqyrë

  W: 800 H: 800 D: 24

  Shfleto

  Zgarë krevati

  W: 1832 H: 1098 D: 2113

  Shfleto

  Zgarë krevati

  W: 1832 H: 1218 D: 2113

  Shfleto

  Komodinë

  W: 534 H: 417 D: 468

  Shfleto

  Pufkë

  W: 400 H: 430 D: 400

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  dhoma-e-gjumit-rosa-enza-home