Homepage > Products > Dhoma e gjumit Valente

Epoka e bronzit në dizenjim...

Detajet e Dhomës së Gjumit Valente që i drejtohen kënaqësive të njeriut, me modulet që paraqesin lirinë e dekoracionit dhe funksionalitetin, tanimë ju jep mundësinë e krijimit të ndryshimit të dhomës tuaj më e lehtë nga sa e kishit imagjinuar. Pasqyrat prej bronzi të vendosura jo vetëm në dyert e dollapit por edhe tek sirtarët, tanimë përkrah reflektimit të bukurisë tuaj, do të reflektojnë edhe bukurinë e shtëpisë tuaj.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Pamja e sipërfaqes me dru natyror
 • 6 alternativa për madhësitë e moduleve të dollapeve të dollapeve të anëve
 • Ndriçimi LED në tubat e varëseve të dollapit me shinë
 • Komodinë me sistemin me shinë vet-ngadalësues
 • Pasqyrë bronzi në sipërfaqen e dollapit
 • Hapësirat e brendëshme të dollapit plot klas, që të ofrojnë mundësi magazinimi me hapësirën dhe rehatinë
 • Alternativa e shtratit me bazë
 • Moduli i stolave që kombinohen me dizajnin
 • Pasqyrë bronzi në formë gjeometrike që mund të përdoret mbi komodinë ose mbi tavolinën e makiazhit
 • Krijoni setin tuaj

  Dollap

  W: 2594 H: 2210 D: 620

  Shfleto

  Dollap

  W: 2394 H: 2210 D: 620

  Shfleto

  Dollap

  W: 2094 H: 2110 D: 620

  Shfleto

  Dollap me 6 kanatë

  W: 2706 H: 2215 D: 590

  Shfleto

  Dollap me 5 kanatë

  W: 2266 H: 2210 D: 590

  Shfleto

  Dollap Valente për qoshka

  W: 913 H: 2215 D: 913

  Shfleto

  Komo

  W: 602 H: 1311 D: 458

  Shfleto

  Zgarë krevati (160x200 cm)

  W: 2422 H: 1163 D: 2256

  Shfleto

  Zgarë krevati (160x200 cm)

  W: 2422 H: 1163 D: 2256

  Shfleto

  Komo me pasqyrë

  W: 1082 H: 865 D: 458

  Shfleto

  Pasqyrë

  W: 600 H: 520 D: 21

  Shfleto

  Komodinë

  W: 602 H: 415 D: 458

  Shfleto

  Komo me pasqyrë

  W: 1206 H: 873 D: 458

  Shfleto

  Pufkë

  W: 530 H: 395 D: 459

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  dhoma-e-gjumit-valente-enza-home