Homepage > Products > Dhoma e gjumit Veronica

Elegant, romantik dhe goditës

Dhoma e Gjumit Veronica, me tonel pastel dhe dorezat ngjyrë të argjendë që idendifikohet kjo seri, sjell në dhomën tuaj flladet e romantizmit në dhomën tuaj të gjumit. Me modulet funksionale që mund të përfitoni prej hapësirës së tyre të depozitimit në çdo vend, Dhoma e Gjumit Veronica me opsionin e dollapit me dyert me rrëshqitje ose menteshë, j’u bën të jetoni elegancën dhe funksionalitetin e stilit Country.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Kombinimi i ngjyrave e bardha Mat- Lisi Sacramento
 • Alternativa e dollapëve me rrëshqitje dhe menteshë
 • Pasqyrë dekorative për tavolinën e makiazhit
 • Hapësirë e brendëshme depozitimi elegante dhe gjerë
 • Koka e krevatit me bazë dhe pa bazë me pëlhurë dy ngjyrëshe
 • Forma e veçantë e dorezave ngjyrë argjendi
 • Krijoni setin tuaj

  Dollap

  W: 2400 H: 2200 D: 623

  Shfleto

  Dollap me 5 kanatë

  W: 2402 H: 2205 D: 618

  Shfleto

  Komo

  W: 1100 H: 817 D: 475

  Shfleto

  Pasqyrë

  W: 450 H: 650 D: 26

  Shfleto

  Komodinë (për anën e majtë)

  W: 550 H: 497 D: 475

  Shfleto

  Komodinë (për anën e djathtë)

  W: 550 H: 497 D: 475

  Shfleto

  Zgarë krevati (160x200 cm)

  W: 2000 H: 1210 D: 2100

  Shfleto

  Zgarë krevati (160x200 cm)

  W: 2000 H: 1210 D: 2100

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  dhoma-e-gjumit-veronica-enza-home