Homepage > Products > Dhoma e gjumit Zen

Eleganca përfaqësohet nga dhoma e gjumit Zen

Ju sjell në shtëpi dizajnin më të mirë bashkëkohor, Zen ndryshon atmosferën e dhomës suaj të gjumit me një efekt qetësues të ngjyrave pastel. Me dorezat në ngjyrë rozë dhe pasqyrës me një dizajn të veçantë, Zen ripërcakton delikatesën.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Kombinimi i ngjyrës rozë me ngjyrën mat të kremit të llakut
 • Sipërfaqe të lyera me llak në MDF
 • Mentesha dhe sistemi i shinave me një punim special
 • Garderobë me dyer të rrëshqitshme dhe pasqyrë prej bronzi
 • Sirtari i komosë me sektorin e aksesorëve i mbështjellë me copë
 • Varëse me ngritje
 • Ndriçim LED me sensorë lëvizës brenda garderobës
 • Mekanizëm për varjen e pantallonave
 • Korniza e krevatit me forma gjeometrike, cepat e së cilës janë realizur me një punim special dhe me pëlhurë
 • Krijoni setin tuaj

  Kornizë krevati (160x200)

  W: 3010 H: 1200 D: 2100

  Shfleto

  Komodinë anësore

  W: 600 H: 350 D: 460

  Shfleto

  Komo me sirtarë

  W: 1200 H: 800 D: 520

  Shfleto

  Komo me pasqyrë

  W: 950 H: 600 D: 50

  Shfleto

  Garderobë me dyer të rrëshqitshme (240 cm)

  W: 2402 H: 2236 D: 665

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  dhoma-e-gjumit-zen-enza-home