Homepage > Products > Dhoma e ndenjes Gravity

Përkufizimi i ri i komfortit...

Me dizajnin e tij të veçantë dhe me synimin që ta përsosë rehatinë që ju kërkoni në ambientet e banimit, Dhoma e ndenjes Gravity, si anëtari më i ri i koleksionit 2017, me zgjedhjen e kolltuqe 4-she për ambientet e gjera, ju prezanton edhe njëherë me përkufizimin e komfortit. Struktura e mbushur dhe e butë, format, masat dhe modelete ndyshme të jastëkëve të shpalosura, alternativat e ardhura në dy ngjyra të këmbëve të larta metalike, vënë theksin mbi rëndësinë e detajeve të dizajnit.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Hapësirat e gjera, të mbushura dhe të buta
 • Opsioni i kolltuqeve 4-she
 • Pëlhurë luksoze e thurur në mënyrë të veçantë
 • Aplikimi i jastëkëve të formave dhe modeleve të ndryshme
 • Në sajë të përdorimit të një teknike të lartë, në kolltuqet 2-she, 3-she dhe 4-she nuk ka nevojë të përdoret këmbë mbështetëse në mes
 • Alternativa e këmbëve metalike, duke përfshirë dy ngjyra, atë të argjendtë dhe të tymosur
 • Komforti i lartë që buron nga përdorimi i sfungjerit në përmasat 15 cm 36 DNS
 • Krijoni setin tuaj

  Divan me 4 vende

  W: 2910 H: 800 D: 1000

  Shfleto

  Divan me 3 vende

  W: 2200 H: 800 D: 1000

  Shfleto

  Divan me 2 vende

  W: 1800 H: 800 D: 1000

  Shfleto

  Kolltuk

  W: 670 H: 950 D: 840

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  dhoma-e-ndenjes-gravity-enza-home