Homepage > Products > Dhoma e ndenjes Lina

Stili modern i interpretuar me detaje Retro...

Dhoma e ndenjes Lina, që ndërthur komfortin e lartë me stilin modern të interpretuar me detaje Retro, i shton dizajnit një gjallëri që tërheq vëmendjen me jastëkët e paraqitura me masa dhe modele të ndryshme. Kolltuku 3-sh ju paraqitet me avantazhin e një sërë përdorimesh dhe mund të transformohet në një krevat të rehatshëm kur të dëshironi, që mund ta përdorni në hapësira në ngushta.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Komfort i lartë
 • Aplikim i pasur i jastëkëve
 • Stuktura e këmbëve prej druri me alternativën e ngjyrës së arrës dhe asaj të bardhë
 • Pëlhurë e veçantë që mund të pastrohet lehtë
 • Alternativa e kolltukut 3-sh që mund të transformohet në krevat.
 • Krijoni setin tuaj

  Divan me 3 vende (që hapet)

  W: 2150 H: 840 D: 940

  Shfleto

  Divan me 3 vende

  W: 2150 H: 840 D: 940

  Shfleto

  Divan me 2 vende

  W: 1600 H: 840 D: 940

  Shfleto

  Kolltuk

  W: 900 H: 840 D: 940

  Shfleto

  Pufkë

  W: 450 H: 500 D: 450

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  dhoma-e-ndenjes-lina-enza-home