Homepage > Products > Dhoma e ndenjes Manchester

Përkufizimi më i ri i Klasit Funksional...

Dhoma e ndenjes Manchester, që stilit dhe bukurisë së shtëpisë tuaj i shton edhe funsionalitetin e të qenit një shtrat i rehatshëm, tërheq vëmendjen me detajet e qepjes së veçantë me dorë kapitone. Për të na ofruar në komfort të pakrahasueshëm, Kompleti i Kolltuqeve Manchester i paraqet së bashku ngjyrat e ndezura, pëlhurat kadike që pasurojnë pamjet, alternativat e jastëkëve, si dhe klasin e lartë.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Komfort i lartë
 • Alternative e kolltukut 3-sh që mund të transformohet në krevat
 • Aplikimi i qepjes së veçantë kapitone
 • Alternativat e jastëkëve të qepura me pëlhura të paraqitura në tone të ndryshme të kadifesë
 • Këmbët në ngjyrën e arrës.
 • Krijoni setin tuaj

  Divan me 3 vende (që hapet)

  W: 2320 W: 790 D: 1060

  Shfleto

  Divan me 3 vende

  W: 2300 H: 770 D: 980

  Shfleto

  Divan me 2 vende

  W: 2100 H: 770 D: 980

  Shfleto

  Karrige që lëkundet

  W: 690 H: 1020 D: 830

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  dhoma-e-ndenjes-manchester-enza-home