Homepage > Products > Dhoma e ndenjes Ponte

Dhoma e ndenjes Ponte

Dhoma e ndenjes Ponte, me mbështetëset dhe detajet lineare në pjesën e krahëve dhe jastëkët me pëlhura në tone të ndryshme, falë sistemit Zero-Wall të inkorporuar në modulin 3-sh, ndërkohë që lehtësisht mund të transpormohet në krevat, ju ofron hapësira depozitimi të konsiderueshme.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Dizajni modern dhe funksional
 • Funksioni i sëndukut dhe krevatit në modulin 3-sh të kolltukëve falë mekanizmit Zero-Wall
 • Komforti i lartë gjatë uljes që buron nga përdorimi i sfungjerit 11 cm 36 DNS
 • Alternativat e jastëkëve me pëlhura dhe tone të ndryshme
 • Detajet e qepjes lineare në pjesën e mbështetëses dhe krahët anësorë
 • Krijoni setin tuaj

  Divan me 3 vende

  W: 2340 H: 810 D: 1000

  Shfleto

  Divan me 2 vende

  W: 1770 H: 810 D: 940

  Shfleto

  Kolltuk që lëkundet

  W: 760 H: 850 D: 850

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  dhoma-e-ndenjes-ponte-enza-home