Homepage > Products > Dhoma e ngrënies Lina

Hapësira elegante me stil... Dhoma e ngrënies Lina

Duke reflektuar një koncept natyral, të bollshëm dhe modern të projektimit me një kombinim të arrës natyrore dhe ngjyrës bezhë me hapësirat që jetoni, dhoma e ngrënies Lina krijon një atmosferë elegante me anë të ngjyrave të veçanta të dorezave që sjellin dinamizëm.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Kombinimi i ngjyrës bezhë me drurin natyral
 • Sistem me mentesha
 • Modulet shtesë mund të kombinohen me njësi të ndryshme TV
 • Tavolinë me alternativë portabël dhe joportabël
 • Karrige moderne dhe të rehatshme
 • Krijoni setin tuaj

  Komo me pasqyrë

  G: 2000 Y: 860 D: 520

  Shfleto

  Komo me pasqyrë

  G: 2000 Y: 500 D: 78

  Shfleto

  Tavolinë portabël

  G: 900 Y: 700 D: 1600

  Shfleto

  Tavolinë joportabël

  G: 1000 Y: 770 D: 2000

  Shfleto

  Karrige

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  dhoma-e-ngrnies-lina-enza-home