Homepage > Products > Dhoma e ngrënies Luce

Dizajn i rafinuar... Dhoma e ngrënies Luce

Dhoma e ngrënies Luce plotëson vizualitetin e saj të mahnitshëm me dorezat e saj të veçanta ngjyrë ari dhe me pasqyra dekorative, duke e bërë më elegante me forma gjeometrike dhe me detaje të drurit.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Kombinimi i ngjyrave kafe metalike dhe drurit të vjetër
 • Dizajn i veçantë dhe doreza me ngjyra
 • Pasqyrë bronzi me forma gjeometrike
 • Tavolinë me alternativë portabël dhe joportabël
 • Dizajn special i karrigeve dhe mbështetëses për shpinën
 • Krijoni setin tuaj

  Tavolinë ngrënie portabël

  W: 1800 H: 1000 D: 765

  Shfleto

  Dollap me pasqyrë

  W: 980 H: 480 D: 22

  Shfleto

  Tavolinë ngrënie joportabël

  W: 1600 H: 900 D: 765

  Shfleto

  Dollap me pasqyrë

  W: 2148 H: 826 D: 500

  Shfleto

  Komodinë

  W: 954 H: 767 D: 460

  Shfleto

  Karrige

  W: 470 H: 900 D: 540

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  dhoma-e-ngrnies-luce-enza-home