Homepage > Products > Dhoma e ngrënies Mistral

Praktike dhe me stil; Mistral Dining Room

Duke kombinuar dizajnin minimalist me modernen, Mistral gjithmonë do t’ju habisë me përsosmërinë në strukturën e saj praktike dhe pamjen elegante. Ngjyra e drurit trajton dhe detajet më të vogla duke kapur vëmendjen nga të gjithë.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Kombinimi i ngjyrave të arrës dhe ngjyrës krem
 • Doreza druri
 • Tavolinë ngrënie me dy opsione portabël dhe joportabël
 • Bufe me hapësirë të shumtë magazinimi
 • Bufe druri e përshtatur me derë xhami
 • Krijoni setin tuaj

  Dollap

  W: 900 H: 1790 D: 450

  Shfleto

  Komo

  W: 1790 H: 790 D: 500

  Shfleto

  Komo me pasqyrë

  W: 1790 H: 480 D: 50

  Shfleto

  Tavolinë ngrënie portabël

  W: 1600 H: 746 D: 900

  Shfleto

  Tavolinë ngrënie joportabël

  W: 1600-2000 H: 753 D: 900

  Shfleto

  Karrige Sofia

  W: 450 H: 890 D: 490

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  dhoma-e-ngrnies-mistral-enza-home