Homepage > Products > Dhoma e ngrënies Orlando

Reflektimi i natyrës ... Dhoma e ngrënies Orlando

Duke reflektuar estetikën e thjeshtë të drurit natyror, dhoma e ngrënies Orlando i jep një ndjenjë të thellë dhe të qetë vendit me doreza të dizenjuara posaçërisht dhe me pasqyrë në formën e një pellgu me ujë të qartë. Ky stil i kthimit në natyrë është në dyqanet e Enza Home.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Kombinimi i ngjyrave kafe
 • Pasqyrë në formë reje
 • Ekrane të projektuara posaçërisht për Enza
 • Mekanizëm i avashtë rrëshqitës
 • Këmbët prej druri me dizajn të veçantë dhe ngjyra
 • Tavolinë me alternativë portabël dhe joportabël
 • Krijoni setin tuaj

  Komo me pasqyrë

  W: 2000 H: 500 D: 825

  Shfleto

  Tavolinë ngrënie joportabël

  W: 1600 H: 753 D: 900

  Shfleto

  Karrige

  Shfleto

  Tavolinë ngrënie portabël

  W: 2030 H: 753 D: 900

  Shfleto

  Komo me pasqyrë

  W: 1454 H: 720 D: 22

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  dhoma-e-ngrnies-orlando-enza-home