Homepage > Products > Dhoma e ngrënies Rain

Impresive dhe elegante Rain Sideboard

Me detajet e saj të mrekullueshme dhe dizajnin e këndshëm, Rain Dining Room mbush çdo dhomë ngrënie me një ndjenjë të kujdesit dhe të cilësisë. Ky set ka për qëllim të bashkëjetojë me ngjyrë të ngjashme me njësinë e TV dhe tavolinën. Të projektuara posaçërisht për tavolina dhe bufe, këmbët i shtojnë një veçanti setit.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Bufeja me llak në ngjyrë arre
 • E projektuar posaçërisht në ngjyrë bronzi me shirita
 • Këmbët prej druri ahu cilësore për të gjitha modulet
 • Bufe me dyer fizarmonike
 • Karrige ekskluzive që përputhen me setin
 • Njësi TV që përputhet me opsione modulare
 • Tavolinë qendrore kafeje
 • Krijoni setin tuaj

  Komo

  W: 2070 H: 800 D: 520

  Shfleto

  Tavolinë ngrënie joportabël

  W: 2000 H: 756 D: 1000

  Shfleto

  Karrige Rain

  W: 480 H: 855 D: 510

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  dhoma-e-ngrnies-rain-enza-home