Homepage > Products > Dhoma e Ngrënies Rosa

Dhoma e Ngrënies Rosa

Dhoma e Ngrënies Rosa, me pamjen e saj moderne dhe të thjeshtë, do të jetë pasqyrimin më i dukshëm i stilit të lartë. Do t’ju paraqesë imazhin e drurit natyral të arrës me ngjyrat e intensifikuara të komentuar në një formë tjetër. Me dizajnin e veçantë të dorezave dhe pasqyrat dekorative që do e pasurojnë pamjen e shtëpisë tuaj, elegancës së saj do t’i shtojë edhe hijeshinë.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Dizajni modern dhe i thjeshtë
 • Kombinacioni mes ngjyrave të intensifikuara dhe pamjes së ngjyrës natyrale të arrës
 • Dollape funksional
 • Dorezat e dizenjuara posaçërisht
 • Alternativa e tavolinës statike dhe opsionin e hapjes
 • Pasqyra elegante me formë të rrumbullakët
 • Krijoni setin tuaj

  Komo me pasqyrë

  W: 2078 H: 780 D: 500

  Shfleto

  Pasqyrë

  W: 800-500 H: 800-500 D: 24-22

  Shfleto

  Tavolinë joportabël

  W: 1900 H: 749 D: 1100

  Shfleto

  Tavolinë portabël

  W: 1600-2000 H: 760 D: 900

  Shfleto

  Karrige

  W: 480 H: 890 D: 510

  Shfleto

  Tavolinë televizori

  W: 2484 H: 682 D: 468

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  dhoma-e-ngrnies-rosa-enza-home