Homepage > Products > Dhoma e ngrënies Santiago

Funksionale dhe e vlerësuar me çmime: Santiago Dining Room

Me dizenjimin e saj të jashtëzakonshëm dhe shumë-funksional, kombinimi elegant i ngjyrave, dorezave të bëra me porosi dhe dizajnit unik të këmbëve, Santiago Set sjell një përvojë të re të dhomës së ngrënies në shtëpinë tuaj.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Kombinime të ngjyrave Sahara-Madran-Bruz
 • Tavolinë ngrënie me dy opsione portabël dhe joportabël
 • Doreza me ngjyra unike
 • Karrige të përshtatura me dy opsione ngjyrash
 • Krijoni setin tuaj

  Komo me pasqyrë

  W: 1790 H: 690 D: 65

  Shfleto

  Komo

  W: 2200 H: 755 D: 500

  Shfleto

  Tavolinë ngrënie joportabël

  W: 1950 H: 760 D: 1150

  Shfleto

  Karrige Santiago

  W: 495 H: 865 D: 560

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  dhoma-e-ngrnies-santiago-enza-home