Homepage > Products > Dhoma e ngrënies Valente

Linjat që lënë shenjë...

Dhoma e Ngrënies Valente, që nëpërmjet linjave gjeometrike përcjell dizajnin modern dhe plotëson veten me dorezat e veçanta ngjyrë rozë, imazhin estetik e pasuron me pasqyra dekorative.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Pamja e sipërfaqes prej druri natyror
 • Dizajni dhe ngjyra e veçantë e dorezave
 • Pasqyrë bronzi në formë gjeometrike
 • Alternativa e tavolinës statike dhe që hapet
 • Karrige me dizajn të posaçëm në anën e pasme
 • Krijoni setin tuaj

  Komo me pasqyrë

  W: 2070 H: 817 D: 520

  Shfleto

  Pasqyrë

  W: 600 H: 520 D: 21

  Shfleto

  Tavolinë portabël

  W: 1600-2000 H: 764 D: 900

  Shfleto

  Tavolinë joportabël

  W: 1600 H: 764 D: 900

  Shfleto

  Karrige Valente

  W: 467 H: 830 D: 554

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  dhoma-e-ngrnies-valente-enza-home