Homepage > Products > Dhoma e ngrënies Zen

Hijet më të bukura të ngjyrës pastel dhe dizajni modern jetojnë në dhomën e ngrënies Zen

Duke kombinuar ngjyrën krem të mëndafshit me ngjyrën rozë, Zen ofron një përvojë shumë më shumë se çdo gjëje që dini deri më tani. Ngjyrat rozë të dorezave dhe këmbëve, si dhe dizajni ekskluziv i pasqyrave i jep hijeshi shtëpisë tuaj, ndërsa dyert fizarmonike të bufesë bëjnë një ndryshim të madh.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Kombinim i ngjyrave rozë me krem
 • Sipërfaqja e bufesë e lyer me llak
 • Këmbët dhe dorezat në ngjyrë rozë
 • Bufe me dyer fizarmonike
 • Bufe e dizenjuar me pasqyrë
 • Tavolinë e ulët anësore ose qendrore që përputhet me stil
 • Krijoni setin tuaj

  Komo me pasqyrë

  W: 2070 H: 800 D: 520

  Shfleto

  Komo

  W: 1450 H: 850 D: 50

  Shfleto

  Tavolinë ngrënie joportabël

  W: 1800 H: 750 D: 900

  Shfleto

  Karrige Zen

  W: 510 H: 860 D: 490

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  dhoma-e-ngrnies-zen-enza-home