Homepage > Products > Doris Sofabed

Një stil funksional me vend ruajtje të madhe; Doris

Shumë funksionale me aftësinë për t’u kthyer në shtrat dhe me vend ruajtjeje të madhe, Doris është një zgjedhje mjaft e rehatshme për pamjen e saj prej druri dhe me një vend mjaft të gjerë për të ndenjur.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Modele, pëlhura dhe ngjyra të ndryshme
 • Mekanizëm i lehtë për t’u hapur
 • Vend ruajtjeje i madh
 • Pamje prej druri
 • Vend i gjerë dhe i rehatshëm
 • Këmbë të larta që ndihmojnë në pastrim
 • Përdorimi i sfungjerit 11 cm 32 DNS
 • Krijoni setin tuaj

  Divan me 3 vende, si dhe hapësirë ruajtjeje

  W: 2260 H: 840 D: 910

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  doris-sofabed-enza-home