Homepage > Products > Elena Sofabed

Një kombinim i pamjes klasike dhe moderne: Elena SofaBed

Elena Sofa Bed sjell rehatinë dhe butësinë, por jo vetëm. Ajo është e dizenjuar për shtëpinë tuaj. Të gjitha specifikat që ka ky produkt sjellin një kombinim të pamjes klasike me linjën moderne.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Kombinim i pamjes klasike me atë moderne
 • Tegela të qepura në mbështetëse
 • Kopsa në anët e divanit
 • Jastëkë me lule
 • Ngjyra e këmbëve e kombinuar me divanin
 • Krijoni setin tuaj

  Divan me 3 vende

  W: 2140 H: 940 D: 850

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  elena-sofabed-enza-home