Homepage > Products > Ergocoil Infinity

Ergocoil Infinity

KOLEKSIONI SELECTIVE (SELEKTIV / PËRZGJEDHËS)–KOLEKSIONI PREMIUM
Dysheku Ergocoil Infinity ofron dyfish rehati se dyshekët e tjerë me susta. Kjo sepse ai përmban susta dyfish në numër.


Karakteristikat

DYSHEK I HESHTUR
Mungesa e sustës së nyjëzuar në Sistemin Ergocoil™ Spring garanton lëvizje gjatë gjumit që nuk shkaktojnë zhurmë.Një gjumë i thellë ju pret me Ergocoil Infinity.

Cilësia e një gjumi të dyfishuar
Ergocoil™
Dysheku Ergocoil Infinity përmirëson në mënyrë të ndjeshme rehatinë e gjumit falë numrit të madh të sustave. Për shkak se përmban dyfishin e sustave të standardit të dyshekëve siguron po kaq më shumë mbështetje se ta.Krahasuar me sustat standarde, Ergocoil™ ofron një mbulim më të madh falë strukturës me tel të vazhduar.

Përshtatur veçanërisht për mbështetjen e mesit
Sistemi UltraWaist Lower Back Support
Sistemi UltraWaist Support ofron mbështetje dhe rehati për belin dhe ijët, të cilat janë pjesët më delikate të skeletit, dhe ofron mbështetje individuale për belin falë polimerëve të veçantë që janë për të gjithë, pavarësisht llojit trupor apo TMS (Treguesit të Masës Trupore).

67% Më tepër kontroll mbi Lagështinë
Adaptive™ (Përshtatet)
Në të njëjtin mjedis mund të ndodhë që disa femra të ndjenë të ftohtë ndërkohë që meshkujt mund të kenë vapë. Adaptive™ ka fituar çmimin për teknologjinë inteligjente të lëndëve dhe projektimit (dezajnit) dhe si një kondicioner ‘i zgjuar’ duke shpërndarë 67% më tepër të lagështisë dhe avujve.

Jepni lamtumirën rraskapitjes
Active Support Technology® (Teknologji e Mbështetjes Aktive)
(Teknologji e Mbështetjes Aktive) Active Support Technology® e sustave i lejon muskujt që të qetësohen në një pozicion më të natyrshëm. Sustat i përshtaten menjëherë lëvizjeve gjatë gjumit duke mbështetur dhe rehatuar në mënyrë aktive trupin ndërkohë që vazhdoni të ëndërroni.

Gjumë i pastër
Mbulesë që mund të hiqet dhe të lahet
Një shtresë Ergocoil Infinity mund të hiqet dhe të pastrohet kur të dëshironi.

Vetitë Teknike

Ergocoil Infinity
Kthehu në fillim
ergocoil-infinity-enza-home