Homepage > Products > Hourglass Air

Hourglass Air

KOLEKSIONI ROYAL (MBRETËROR)–KOLEKSIONI PREMIUM
Hourglass Springs, ku gjejmë shkrirjen e tre llojeve të ndryshme sustash në një, siguron mbështetjen ideale për të gjithë llojet e trupave ndërkohë që stofa prej liri e lejon dyshekun të ajroset. Falë sustave që mbështesin buzët e dyshekut ofron një sipërfaqe më të gjerë fjetje.


Karakteristikat

Jepni lamtumirën rraskapitjes
Active Support Technology® (Teknologji e Mbështetjes Aktive)
(Teknologji e Mbështetjes Aktive) Active Support Technology® e sustave i lejon muskujt që të qetësohen në një pozicion më të natyrshëm. Sustat i përshtaten menjëherë lëvizjeve gjatë gjumit duke mbështetur dhe rehatuar në mënyrë aktive trupin ndërkohë që vazhdoni të ëndërroni.

Vetitë Teknike

Hourglass Air
Kthehu në fillim
hourglass-air-enza-home