Homepage > Products > Kanyon Sofabed

Për ata të cilët po kërkojnë rehati ekstra... Kanyon Sofa Bed

Duke ofruar funksionalitet, rehati dhe stil në të njëjtën kohë, Kanyon dyfishon kënaqësinë e të ndenjurit në shtëpi.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Përdorimi i pëlhurës
 • Jastëkë në forma, modele dhe ngjyra të ndryshme
 • Modele, pëlhura dhe ngjyra të ndryshme
 • Përdorimi i sfungjerit 13 cm 32 DNS
 • Aftësia për t’u kthyer në krevat dhe vend për ruajtje
 • Krijoni setin tuaj

  Divan që hapet me hapësirë ruajtjeje

  W: 2310 H: 850 D: 800

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  kanyon-sofabed-enza-home