Homepage > Products > LINA

Stil retro modern që interpretohet në detaje ...

Divanët LINA kombinojnë stilin modern që interpretohet me komoditetin e lartë të detajeve të saj retro. Dizajni i karrigeve LINA jep një lëvizje të mrekullueshme në një shumëllojshmëri të madhësive dhe modeleve. Alternativa e divanit 3-vendësh, i cili lehtësisht mund të shndërrohet në një shtrat, vjen me aftësinë e tij për t’u hapur në hapësirat e ngushta.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Rehati e lartë
 • Këmbë drruri në ngjyrë arre dhe alternativë ngjyra e bardhë
 • Pëlhurë lehtësiht e pastrueshme
 • Alternativa për një shtrat nga divani 3-vendësh
 • Krijoni setin tuaj

  Divani Lina

  G: 2150 Y: 840 D: 940

  Shfleto

  Divani Lina

  G: 1600 Y: 840 D: 940

  Shfleto

  Kolltuku Lina

  G: 900 Y: 840 D: 940

  Shfleto

  Puf

  G: 450 Y: 500 D: 450

  Shfleto

  Divani Lina

  G: 2150 Y: 840 D: 940

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  lina-enza-home