Homepage > Products > LUCE

Gjeometria e nxehtë ...

Pasuruar me një dizajn të lëmuar modern me rehati të lartë, seti Luce Sofa shton një detaj modern në stilin modern me dizajnin e tij prej druri me këmbë konike. Divanët Luce krijojnë një atmosferë të qetë, duke kombinuar modele të qarta dhe të larta gjeometrike me tone të ngrohta të tokës dhe qetësinë e ngjyrës blu.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Dizajn modern me krahë të holla
 • Komfort i lartë
 • Pëlhura luksoze me dizajn gjeometrik
 • Strukrurë konike e këmbëve
 • 2 alternativa për ngjyrën e këmbëve; drru i vjetër dhe ngjyrë arre
 • Krijoni setin tuaj

  Kolltuku Luce

  G: 720 Y: 830 D: 800

  Shfleto

  Divani Luce

  G: 2020 Y: 770 D: 840

  Shfleto

  Divani Luce

  G: 2300 Y: 770 D: 840

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  luce-enza-home