Homepage > Products > Njësia e TV LUCE

Dizajn i rafinuar... njësia e televizorit Luce

Njësia e televizorit Luce, e cila reflekton një elegancë të mprehtë të formave gjeometrike në të gjithë madhështinë e saj, pasuron natyrën e thjeshtë të drurit me detajet funksionale dhe elegante të dizajnit, plotëson pamjen e saj madhështore me dorezat speciale në ngjyrë floriri.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Mbajtëse televizori me dy përmsa të ndryshme.
 • Sistem me mentesha të lëvizëshme.
 • Dizajn special dhe doreza me ngjyra.
 • Krijoni setin tuaj

  Njësi televizori - e madhe

  G: 2492 Y: 792 D: 500

  Shfleto

  Njësi televizori - e vogël

  G: 1790 Y: 792 D: 500

  Shfleto

  Raft në mur

  G: 1084 Y: 290 D: 226

  Shfleto

  Bufe me sirtar

  G: 702 Y: 460 D: 248

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  njsia-e-tv-luce-enza-home