Homepage > Products > Milena Sofabed

Elegante dhe unike: Milena Sofabed

Duke qëndruar me strukturën e saj të veçantë dhe me opsione të ndryshme jastëkësh, Milena Sofa Bed zbukuron pamjen e dhomës tuaj me detaje funksionale të tilla si mekanizmi i kthimit të divanit në krevat tre-vendësh.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Strukturë speciale të krahëve
 • Jastëkë të modeleve të ndryshme
 • Mekanizëm i lehtë për të hapur krevatin
 • Ngjyra të ndryshme
 • Rehati maksimale
 • Vend ruajtje për gjërat tuaja personale
 • Krijoni setin tuaj

  Divan që hapet me tre vende dhe hapësirë ruajtjeje

  W: 2340 H: 780 D: 960

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  milena-sofabed-enza-home