Homepage > Products > Dhoma e gjumit Santiago

Moderne dhe elegante, dhoma e gjumit Santiago

Linjat e thjeshta dhe elegante të projektimit me detaje qepje me hollësi të rafinuar projektimi i shtojnë dhomës së gjumit SANTIAGO elegancë së bashku me strukturën e saj të veçantë të këmbëve prej druri. Ajo sjell cilësi, rehati dhe risi në hapësirat e ndenjes.

Dhoma e gjumit Santiago është vendi ku struktura natyrore e drurit është interpretuar në dizajn shik dhe funksional dhe tërheq vëmendjen me dollapët e saj të thellë për ruajtje, me rafte të vendosura qëllimisht.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Kombinimi i ngjyrave kafe, gri dhe blu
 • Dollap për vendosjen e bizhuterive
 • Ndarëse dekorative dhe drita të jashtme LED
 • Koka e krevatit prej pëlhure
 • 3 madhësi të ndryshme të dollapit
 • Pasqyrë prej bronzi
 • Dollap i dekoruar me stil, me shumë hapësirë në brendësi
 • Këmbë prej druri
 • Krijoni setin tuaj

  Dollap rrobash

  G: 2544 Y: 708 D: 2215

  Shfleto

  Dollap rrobash me 6 kapakë

  W: 2658 H: 620 D: 2217

  Shfleto

  Dollap rrobash me 5 kapakë

  W: 2215 H: 620 D: 2217

  Shfleto

  Dollap rrobash me 4 kapakë

  W: 1772 H: 620 D: 2217

  Shfleto

  Komo me pasqyrë

  W: 1296 H: 500 D: 764

  Shfleto

  Komo me pasqyrë

  W: 1250 H: 500 D: 64

  Shfleto

  Komo me pasqyrë

  W: 900 H: 500 D: 764

  Shfleto

  Komo me pasqyrë

  W: 854 H: 500 D: 64

  Shfleto

  Komo me pasqyrë të vogël

  W: 654 H: 500 D: 1215

  Shfleto

  Komodinë

  W: 564 H: 460 D: 406

  Shfleto

  Krevat dopio (160x200)

  W: 1860 H: 2360 D: 1130

  Shfleto

  Krevat dopio (160x200)

  W: 1860 H: 2360 D: 1200

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  dhoma-e-gjumit-santiago-enza-home