Homepage > Products > Njësia e TV Crystal

Njësia e Televizorit Crystal me dizajnin e saj unik vjen tashmë në shtëpinë tuaj

Koleksioni Crystal ku detajet e përsosura integrohen (bashkohen) me një konstrukt të mahnitshëm është linja më e re e produkteve të lançuara nga Enza Home. Detaje të mobiljeve Italiane dhe kombinimi i dizajnit unik me një eksperiencë ndryshe, ky koleksion special sjell një pamje të ndritshme dhe moderne për shtëpinë tuaj duke përdorur dhe panelin prej qelqi dhe akriliku.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Kombinimi i ngjyrës së bardhë të akrilikut dhe asaj të zezë
 • Përdorimi i materialit me sipërfaqe të ndritshme, lehtësisht të pastrueshme, rezistente ndaj gërvishtjeve dhe me një akrilik eco-friendly
 • Sipërfaqe lehtësisht e pastrueshme dhe rezistente ndaj thyerjes e gërvishtjes
 • Detaje të linjës moderne tek dyert
 • Mentesha dhe shina me një punim special
 • Mundësi për të ndërtuar njësinë e televizorit të përshtatshme për çdo dhomë
 • Sektori i sipërm i pajisur me një derë speciale xhami dhe skapamento(zhurmëmbytës)
 • Panel muri dhe ndriçim led me njësinë e TV Maksi dhe Midi
 • Krijoni setin tuaj

  Njësi Televizori

  W: 3400 H: 1762 D: 550

  Shfleto

  Njësi Televizori e vogël me 2 kanatë

  W: 1200 H: 458 D: 450

  Shfleto

  Njësi Televizori e madhe me 2 kanatë

  W: 1200 H: 605 D: 450

  Shfleto

  Njësia e montuar në mur (180 cm)

  W: 1800 H: 300 D: 250

  Shfleto

  Njësia e montuar në mur (120 cm)

  W: 1200 H: 300 D: 250

  Shfleto

  Njësi Televizori Midi

  W: 4000 H: 1812 D: 552

  Shfleto

  Njësi Televizori Maxi

  W: 4000 H: 1812 D: 550

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  njsia-e-tv-crystal-enza-home