Homepage > Products > Njësia e TV Idea

Njësia e Televizorit Idea, praktike për dhomën e ndenjes

Duke kombinuar ngjyrën e lisit me ngjyrën e akullit Idea dallon për prakticitetin dhe stilin e saj të mahnitshëm.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Kombinimi i ngjyrës së lisit me ngjyrën e akullit
 • Mundësia për të ndërtuar një njësi televizori të përshtatshme për çdo dhomë
 • Specifika e setit – tavolina për kafe në qendër dhe karrige
 • Specifika e setit – tavolinë televizori dhe njësi
 • Krijoni setin tuaj

  Njësia e montuar në mur

  W: 1200 H: 650 D: 350

  Shfleto

  Moduli i montuar në mur

  W: 1200 H: 1270 D: 350

  Shfleto

  Njësi e vetme

  W: 1200 H: 375 D: 460

  Shfleto

  Njësi Televizori

  W: 1200 H: 375 D: 460

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  njsia-e-tv-idea-enza-home