Homepage > Products > Njësia e TV Infinity

Njësia e Televizorit Infinity… ridefinon kufinjtë e klasikes

Duke sjell thjeshtësinë e të bardhës së ndritshme me fisnikërinë e linjave të bronzit rozë, ky koleksion rivendos kufinjtë e delikatesës (përsosmërisë).


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Kombinimi i akrilikut të bardhë të ndritshëm me ngjyrën bronz të roztë
 • Mentesha dhe sistemi i shinave me një punim special
 • Përdorimi i materialit akrilik lehtësisht të pastrueshëm, me sipërfaqe të ndritshme, rezistente ndaj gërvishtjeve dhe eco-friendly
 • Njësi e montueshme në mur me 3 dyer dhe raft muri me pasqyrë
 • Mundësia për të ndërtuar njësi televizori të përshtatshme për çdo dhomë
 • Dizajn elegant dhe bashkëkohor
 • Krijoni setin tuaj

  Njësi e montuar në mur

  W: 1500 H: 450 D: 250

  Shfleto

  Njësi e montuar në mur

  W: 1500 H: 287 D: 250

  Shfleto

  Njësi e montuar në mur

  W: 1250 H: 1200 D: 50

  Shfleto

  Njësi e montuar në mur

  W: 1253 H: 475 D: 470

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  njsia-e-tv-infinity-enza-home