Homepage > Products > Njësia e TV Rain

Njësia shumë elegante e televizorit Rain

Me detajet mahnitëse dhe dizajnin e këndshëm, njësia e televizorit Rain gjallëron dhomën e ndenjes me një sens cilësie. Përmban dru natyral arre finlandeze, njësia kombinohet me tavolinën e kafes.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Llak finlandez 100% MDF dhe 100% arrë natyrale finlandeze
 • Doreza bronzi me një dizajn special
 • Mekanizëm i mbylljes së lehtë të menteshave dhe shinave
 • Hapësirë për DVD në mbajtësen e televizorit
 • Mundësia për ta rregulluar njësinë e televizorit në mënyrë që të përshatet me çdo dhomë
 • Paneli i murit i ndriçuar me drita LED
 • Njësi speciale e montuar në mur
 • Krijoni setin tuaj

  Njësi Televizori (E vogël)

  W: 1800 H: 400 D: 500

  Shfleto

  Njësi Televizori (E madhe)

  W: 2200 H: 400 D: 500

  Shfleto

  Njësi e montuar në mur

  W: 396 H: 831 D: 250

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  njsia-e-tv-rain-enza-home