Homepage > Products > Njësia e TV Santiago

Njësia e telëvizorit Santiago funksionale dhe e vlerësuar me çmime

Duke përfshirë një modul të madh, dy modele të dizajnit, rafte të hapura dhe hapësira të mbyllura për ruajtje, njësia elegante e televizorit Santiago ofron një mënyrë të re në qasjen e Enza kundrejt dizajneve moderne. Dallohet për funksionalitetin, ngjyrat elegante, dorezat e bëra me porosi dhe dizajnin inovativ, pra njësia bëhet shtesa kryesore në sallonin tuaj.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Kombinimi i ngjyrave Sahara-Madran-Turquoise
 • Kabinet me dyer dhe rafte të hapura që mundësojnë një hapësirë të madhe
 • Ndarje e dizenjuar posaçërisht për DVD
 • Mundësia për të rregulluar njësinë e televizorit në mënyrë që të përshatet me çdo dhomë
 • Dizajn modular që lejon të dyja masat e njësisë së televizorit midi dhe maxi
 • Modul opsional mbajtës televizori për blerje individuale
 • Krijoni setin tuaj

  Njësi Televizori Midi

  W: 2142 H: 1331 D: 498

  Shfleto

  Njësi Televizori Maxi

  W: 3174 H: 1905 D: 498

  Shfleto

  Njësi Televizori

  W: 2142 H: 366 D: 498

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  njsia-e-tv-santiago-enza-home