Homepage > Products > Njësia e TV Veronica

I lirë dhe origjinal...

Shpirti romantik i viteve 50, ka gjetur sërish jetë në dizenjimin e Njësisë së TV Veronica. Linjat moderne të dizenjimit, që Njësia e TV Veronica i komenton me detajet e stilit Country, ju thërret të përjetoni në shtëpinë tuaj një bukuri që e tejkalon kohën. Këtij produkti, që dorezat e veçanta prej ngjyrës së argjendtë i përftojnë një identitet të pashoq, me alternativën e tavolinës së TV me dy madhësi, ku çdonjëra, në sajë të moduleve mund të përdoret individualisht, ju jep lirinë e të dekuruarit të shtëpisë tuaj si një njeri me stil dhe shije të lartë.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Kombinimi i dy ngjyrave e bardha Mat-lisi Sacramento
 • Sistemi i menteshave rrëshqitëse me frena
 • Tavolinë TV me dy madhësi të ndryshme
 • Alternativa e njësisë së murit
 • Mundësia e përdorimit të çdo moduli në mënyrë të pavarur nga tjera
 • Dorezat në ngjyrë argjendi të të forme të veçantë
 • Krijoni setin tuaj

  Tavolinë TV (e madhe)

  W: 2400 H: 742 D: 525

  Shfleto

  Tavolinë TV (e vogël)

  W: 1800 H: 742 D: 525

  Shfleto

  Raft për t'u vendosur në anën e majtë

  W: 374 H: 900 D: 355

  Shfleto

  Raft për t'u vendosur në anën e djathtë

  W: 374 H: 900 D: 355

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  njsia-e-tv-veronica-enza-home