Homepage > Products > Njësia e TV Zen

Nuancat më të bukura të pastelit, dizajni modern më praktik dhe më i mirë me Njësinë e Televizorit Zen…

Duke kombinuar ngjyrën e mëndafshit me një rozë speciale, Zen ofron një eksperiencë ndryshe nga ato që keni parë. Dorezat dhe këmbët në ngjyrë rozë kompletojnë elegancën e shtëpisë suaj.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Kombinimi i ngjyrës së mëndafshit mat me ngjyrën rozë
 • Sipërfaqe të lyera me llak në MDF
 • Dorezat dhe këmbët në ngjyrë rozë
 • E montueshme në mur, multifunksionale, njësitë në mur me dyer
 • Mentesha dhe sistemi i shinave me një punim special
 • Mundësia për të ndërtuar njësi televizori të përshtatshme për çdo dhomë
 • Krijoni setin tuaj

  Tavolinë anësore

  W: 1000 H: 550 D: 500

  Shfleto

  Njësi Televizori

  W: 2000 H: 550 D: 568

  Shfleto

  Njësi e montuar në mur

  W: 1250 H: 910 D: 210

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  njsia-e-tv-zen-enza-home