Homepage > Products > Njësia e TV ORLANDO

Ndërthurja e modernes me klasiken në njësinë e telvizorit Orlando

Njësia e televizorit Orlando është për të gjitha ata që dëshirojnë një ndërthurje të modernes me klasike në një sallon me stil. Një dizajn minimalist që të mbush syrin.


Informohu më shumë

Karakteristikat

 • Sistem me mentesha të lëvizëshme.
 • Dizajn special dhe doreza me ngjyra.
 • Mbajtëse televizori me dy përmsa të ndryshme
 • Krijoni setin tuaj

  Modul Orlando

  W: 505 H: 1010 D: 238

  Shfleto

  Njësia e televizorit Orlando

  W: 1700 H: 940 D: 48

  Shfleto

  Mbajtëse e televizorit

  W: 1678 H: 475 D: 500

  Shfleto

  Njësia e televizorit Orlando

  W: 2490 H: 475 D: 500

  Shfleto
  Kthehu në fillim
  njsia-e-tv-orlando-enza-home