Homepage > Products > Silver Therapy

Silver Therapy

KOLEKSIONI KLASIK – KOLEKSIONI DHT SPRING
Dysheku Silver Therapy (Terapi me Argjend) ruan formën e vetë me vite falëTeknologjisë DHTSpring, ekskluzivitet i Yataş,i përbërë nga susta çeliku të përpunuara dy herë në nxehtësi dhe material mbushës që garanton rehati maksimale. Dysheku Silver Therapy me Teknologji Silver Ion (me Jone Argjendi) parandalon formimin e aromave të pakëndshme me përbërjen e tij me jone argjendi.


Karakteristikat

Rehati e pandryshuar për vite
Teknologjia DHT Spring, Ekskluzivisht për Yataş
Dysheku Silver Therapy (Terapi me Argjend) ruan formën e vetë me vite falë teknologjisë DHTSprings, ekskluzivitet i Yataş, i përbërë nga susta çeliku të përpunuara dy herë në nxehtësi dhe material mbushës që garanton rehati maksimale.

Gjumë i pandërprerë
I përdorshëm nga të dyja anët
Dysheku Silver Therapy (Terapi me Argjend) mund të përdoret nga të dyja anët. Kështu mund të shijoni një gjumë cilësor për vite me radhë!

Vetitë Teknike

Silver Therapy
Kthehu në fillim
silver-therapy-enza-home