Homepage > Products > Stress Balance

Stress Balance

KOLEKSIONI KLASIK – KOLEKSIONI DHT SPRINGS
Çlirohuni nga stresi dhe zgjohuni më të çlodhur me Teknologjinë Feran Ice® duke përdorur shtratin Stress Balance (Stres-Ekuilibrues) i cili largon elektricitetin statik të mbledhur në trupin tuaj.


Karakteristikat

Kthehu në fillim
stress-balance-enza-home