Homepage > Products > Supreme Comfort

Supreme Comfort (Rehati E Pakrahasueshme)

KOLEKSIONI PURE TOUCH (PREKJE E DËLIRË)–KOLEKSIONI PREMIUM
Sustat Xhepa(Pocket Springs) Mini (Të vogla) në dyshekun Supreme Comfort (Rehati e Pakrahasueshme) janë vetëm 5 cm të larta dhe sigurojnë një mbështetje kyç midis shtresave Visco dhe të sfungjerit. Gjithashtu ofron mbështetje për zonën më delikate të shtyllës kurrizore: belin dhe ijet.


Karakteristikat

Një gjumë i pastër...
Mbulesë që mund të hiqet dhe të lahet
Dysheku Supreme Comfortgaranton një mjedis të pastër fjetjeje falë mbulesës së tij që mund të hiqet dhe të lahet.

Vetitë Teknike

Supreme Comfort
Kthehu në fillim
supreme-comfort-enza-home